برداشتن تیک کامنت و لایک کمکی به حریم خصوصی شما نمی‌کند!

داستان تغییرات اخیر حریم خصوصی فیس‌بوک واقعیت ندارد. facebook شایعه:
قابل توجه تمامی دوستان در فیس‌بوک: با توجه به تغییراتی که فیس‌بوک انجام داده است اکنون همه می‌توانند عکس‌ها و پست‌های شما را ببینند بدون اینکه دوست شما باشند. این داستان وقتی اتفاق می‌افتد که یکی از دوستانمان چیزی را در صفحه‌ی ما لایک کنند یا برایش کامنت بگذارند. در این صورت دوستان آن‌ها نیز این را خواهند دید. تنها راه برای حفظ امنیت این است که دوستانتان تغییراتی را در مورد شما انجام دهند (از کسی که پیغام را برایش می‌فرستید می‌خواهد) که به شرح زیر است. من نیز از شما درخواست دارم این تغییرات را برایم انجام دهید: اشاره گر ماوس را بر روی اسم من در بالای همین پست قرار دهید (کلیک نکنید). پنجره‌ای ظاهر خواهد شد که باید نشانگر ماوس را بدون اینکه کلیک کنید روی گزینه‌یFriends قرار دهید. سپس در لیست ظاهر شده بر روی Setting کلیک کنید و از لیستی که باز می‌شود تیک را از کنار “COMMENTS & LIKE” بردارید. “To all my FB friends, may I request you to please do something for me: I want to stay PRIVATELY connected with you. However, with the recent changes in FB, the public can now see activities in any wall. This happens when our friends hit “like” or “comment”, automatically, their friends would see our posts too. Unfortunately, we cannot change this setting by ourselves because Facebook has configured it this way. So I need your help. Only you can do this for me. PLEASE place your mouse over my name above (do not click), a window will appear, now move the mouse on “FRIENDS” (also without clicking), then down to “Settings”, click here and a list will appear. REMOVE the CHECK on “COMMENTS & LIKE” by clicking on it. By doing this, my activity amongst my friends and my family will no longer become public. Many thanks! Paste this on your wall so your contacts would follow suit too, that is, if you care about your privacy.”
چنین داستانی بی اساس است. فیس‌بوک جدیداً هیچ تغییری که اجازه دهد همگان عکس‌ها و پست‌های شما را ببینند نداده است و تنها زمانی که خودمان در تنظیمات حریم خصوصی این اجازه را بدهیم، دیگران می‌توانند آن‌ها را ببینند. اگر شما از روش ذکر شده در این پیغام پیروی کنید هیچ کمکی به حفظ حریم خصوصی خودتان و دوستانتان نکرده‌اید و فقط خودتان را از دیدن لایک‌ها و کامنت‌های آن‌ها محروم نموده‌اید. تنها زمانی دوستانِ دوستانمان قادر خواهند بود مطلب یا عکسی از ما را ببینید که تنظیم آن عکس یا مطلب بر روی پابلیک یا دوستانِ دوستان باشد. یعنی خودمان اجازه‌ی دیدنش را صادر کرده باشیم (با استفاده از audience selector). اگر تنظیمات بر روی دوستان باشد هیچ‌کس بجز دوستانمان قادر به دیدن آن نخواهند بود. اما اگر طبق این شایعه عمل کنیم چه می‌شود؟ خیلی واضح است دیگر ما فعالیت‌های دوستمان را نخواهیم دید. نه خواهیم دید چه چیزی را لایک کرده و نه خواهیم دید برای چه چیزی کامنت داده‌اند. یعنی در نیوز فید یا تیکر، خبری از این قبیل فعالیت‌های دوستمان نخواهد بود. (اگر از کسی خوشتان نمی‌آید پیشنهاد بدی نیست!) در هر صورت اتفاقی در امنیت مطالب ما رخ نخواهد داد. فقط در نیوز فید و تیکر نشان داده نخواهد شد. مگر اینکه کل دوستان من هم فعالیت‌هایم را بلاک کرده باشند. اساس کار فیس‌بوک و نقطه‌ی قوت آن بر اشتراکات بوده است و دیدن تغییرات و حرکات. شاید خیلی‌ها بدون اینکه نتیجه‌ی عملکرد خود را بدانند این کار را کرده باشند. اما این کار فقط روابطتان در فیس‌بوک را با دوست مورد نظر به حداقل می‌رساند! و تغییری واقعی در امنیتتان نخواهد داشت. حال شما واقعاً خواهان چنین کاری هستید؟ فیس‌بوک برای کسانی که چنین مشکلی دارند (می‌خواهند محدوده‌ی خاصی داشته باشند) تنظیمات فراوانی قرار داده است. اگر خیلی نگران حریم خصوصیتان هستید، مطالب را با "فقط دوستان" هم‌خوان کنید. در این صورت هیچ‌کسی جز آن‌ها نخواهد توانست مطلب شما را ببیند. حتی اگر آن‌را به اشتراک بگذارد. فیس‌بوک به شما اجازه داده تا گروه‌های دوستی ایجاد کنید تا به طور مثال عکستان یا مطلبتان برای گروهی خاص یا تعدادی از دوستانتان که خود مشخص می‌کنید قابل دیدن باشد. اما تنظیمات با محدودیت کمتر (مثلاً دوستانِ دوستان و ...) را دوستان کسانی که کامنت داده‌اند هم می‌بینند. یعنی ممکن است تا چند پله دورتر هم ببینند. مثلاً در این لینک تحقیق کرده‌اند وقتی یک مطلب برای دوستانِ دوستان همخوان می‌شود به طور متوسط ۱۵۰ هزار نفر امکان دیدنش را دارند. برای دوستانی که می‌خواهند با تنظیمات حریم خصوصی فیس‌بوک بیشتر آشنا شوند، دو لینک قرار می‌دهیم. لینک‌های مفیدی هستند. باشد که آشنایی بیشتر با تنظیمات حریم شخصی، شما را از این روش‌های نادرست بی‌نیاز کند. تنظیمات حریم خصوصی فیس‌بوک آموزش افزایش امنیت حریم خصوصی در فیس‌بوک با انجام تنظیمات زیر امکان ندارد کسی که دوستمان نیست بتواند در نوار سمت راست یا هرجای دیگری چیزی را که دیدن آن را به دوستانمان محدود کرده ایم ببیند: ۱- Privacy settings > Control your default privacy > Custom > Make visible to: These people or lists: Friends & UNCHECK "Friends of those tagged (OR Specific people or lists > TYPE IN THE BOX: Close Friends & SELECT & CLICK ON Save Changes ۲- Timeline and Tagging > Edit settings > Who can see what others post on your timeline? -> Friends & Who can see posts you've been tagged in your timeline? -> Friends (OR Close Friends) & Who sees tag suggestions when photos that look like you are uploaded? -> No One یک توضیح دیگر هم اضافه کنیم: وقتی کسی را در عکستان تگ می‌کنید، به او و دوستانش اجازه‌ی دیدن آن عکس را داده اید! مگر اینکه دوستتان قابلیت دیدن عکس‌هایی که در آن تگ شده است را غیر فعال کرده باشد. **این مطلب، روز ۱۵ سپتامبر ۲۰۱۲ در صفحه‌ی فیس‌بوک «ستاد مبارزه با چرندیات» منتشر شده بود.برداشتن تیک کامنت و لایک کمکی به حریم خصوصی شما نمی‌کند!, 4.4 out of 5 based on 38 ratings
اجتماعی باشید! به اشتراک بگذارید...

    6 دیدگاه درباره “برداشتن تیک کامنت و لایک کمکی به حریم خصوصی شما نمی‌کند!

    1. مشکلی که توی حریم خصوصی فیسبوک هست، سیستم پیشنهاد دوستش هست که حتی با پنهان کردن لیست دوستان تان، دوستان شما به عنوان افرادی که شاید بشناسید برای دیگر دوستان نشان داده می‌شه. البته نمینویسه که دوست مشترک شما کیه.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 2 votes)
    2. میخواستم به من بکید اکه تیک کامنت و لایک دوستمون را برداشته باشیم دوباره میشه بزاریم من این کار را کردم و هیج لایک ار دوستم را نمی بینم دوباره تیک را زدم درست نشد میشه راهنماییم کنید میخوام دوباره لایک ها وکامنت دوستم را تو هوم خودم ببینم ممنون

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: -1 (from 1 vote)
    3. دییه سوال داشتم. تو فیس بوک فقط کسایی میتونن رو پست ها کامنت بزارن که دوست باشن .چطوری میشه به همه اجازه داد که کامنت بزارن؟

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: -1 (from 1 vote)
    4. سلام ایا می توان در فیسبوک طوری تنظیم کرد که فقط امکان لایک کردن پستهای ما باشد و کسی نتواند کامنت بنویسد؟(به عبارت دیگر ایا می توان کامنتها را قفل کرد؟) چون واقعا جواب دادن و مدیریتش وقت گیره ممنون اگر جواب دهید

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 2 votes)

    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *


    1 × پنج =

    به صورت خودکار کلمات فینگلیش را به فارسی تبدیل کن. در صورتی که می‌خواهید انگلیسی تایپ کنید Ctrl+g را فشار دهید.